Vizita echipei de proiect din Romania in Norvegia

A doua vizită a echipei de proiect din România în Norvegia,

 la Universitatea Nordland, Bodø

11 – 15 Mai, 2015

 

  • Luni, 11 Mai 2015-Miercuri, 13 Mai 2015

La aceste întâlniri au participat cinci membri ai echipei din România (Alexiu, Baciu, Lazăr, Bîrneanu și Dincă) și doi membri ai echipei din Norvegia (Sandvin și Fylling). Reuniunea a vizat urmărirea progresului proiectului de cercetare, mai exact prezentarea de către echipa din România a rezultatelor celor două studii realizate în pachetul 3 de activități cu privire la identificarea obstacolelor și barierelor în calea ocupării forței de muncă experimentate de persoanele cu dizabilități și persoanele de etnie romă. De asemenea, domnul profesor Johans Sandvin și colega sa Ingrid Fylling au oferit colegilor din România recomandări cu privire la formularea concluziilor.

 

  • Joi, 14 Mai 2015

Scopul întâlnirii a fost acela de a planifica implementarea activităților proiectului pentru următoarea perioadă de timp. Echipei de cercetători din România i s-a alăturat și I. Zamfirescu, student doctorand, care va participa la realizarea activităților din pachetul 4. Pe parcursul sesiunii, pe lângă aspectele teoretice prezentate, au avut loc discuții cu privire la designul de cercetare pentru Activitățile 4 din cadrul proiectului. A fost formulat un draft al metodologiei de cercetare pentru Activitatea 4.

 

  • Vineri, 15 Mai 2015

În cadrul acestei întâniri au fost stabilite termenele pentru fiecare sarcină asumată, căile de comunicare dintre parteneri și a avut loc împărțirea sarcinilor între aceștia.